Voorlichting – Maatwerk voor Kinderen – Ede
Galvanistraat 7 unit C0.15 6716AE Ede Tel:06-36507096

Welkom bij Maatwerk voor kinderen

Praktijk voor groei & ontwikkeling van kinderen

Sensorische informatieverwerking, Reflexintegratie, Brain Gym®

Logopedie vanuit beweging, vanuit een ander perspectief

Voor Ede en omliggende gemeenten

Adresgegevens

Galvanistraat 7 unit C0.15
6716AE Ede
Tel:06-36507096

Voorlichting

Graag deel ik mijn passie, ervaring en kennis voór het logopedische vak, voór maatwerk in het werken met kinderen en voór sensorische informatieverwerking met anderen. Ik geef interactieve voorlichting aan onder andere leerkrachten, onderwijsassistenten, consultatiebureau-artsen en aan ieder die geïnteresseerd is in logopedie, maatwerk in het werken met kinderen, en sensorische informatieverwerking.

Ik heb presentaties gegeven bij onder andere JGZ ZHW Leidschendam-Voorburg,  Samenwerkingsschool Emmaüs Leidschendam, Obs de Margriet Leidschendam, Auris de Weerklank Leiden en een kwaliteitskring van kinderpsychologen in Leidschendam. Als logopediste bij Onderwijsadvies Leiden heb ik ook regelmatig voorlichting gegeven bij kinderdagverblijven-/peuterspeelzalen.

Mogelijke vragen voor een interactieve voorlichting:

  • Kun je ons meer vertellen over sensorische informatieverwerkingsproblemen? Wat zijn de kenmerken? Hoe zien behandelmogelijkheden eruit?
  • Wat kunnen we doen bij sensorische informatieverwerkingsproblemen in de klas? Kun je ons daar meer over vertellen vanuit jouw achtergrond als logopedist en SI-therapeut? Kun je dan ook met ons meedenken hoe we om kunnen gaan met kinderen in de klas, die onrustig, beweeglijk of juist passief zijn?
  • We hebben een studiedag voor leerkrachten: kun je een workshop geven over sensorische informatieverwerkingsproblemen waarbij de leerkrachten ook actief mee kunnen doen?
  • In het werken als logopedisten in onze praktijk vinden we het moeilijk om te gaan met kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren en/of kinderen die niet mee willen gaan in de werkvorm die we bedacht hebben. Hoe gaan we hier mee om. Hoe kunnen we dit aanpakken? Wat is dan Maatwerk?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een interactieve voorlichting/ workshop en de tarieven, neemt u dan contact met mij op via telefoonnummer 06-36507096.