Wie is Carla Visser

Carla Visser

Ik ben een logopediste met een brede opleiding en werkervaring. In 1993 ben ik afgestudeerd als logopediste. Aansluitend heb ik enkele jaren als logopediste gewerkt. Vanuit de kansen die ik toen kreeg heb ik de switch gemaakt naar een functie als loopbaan-begeleider/sollicitatietrainer. In de periode 2003-2011 heb ik als Regiocoördinator Neonatale gehoorscreening gewerkt bij Jong Florence in Den Haag.

In 2009 heb ik bewust de keuze gemaakt weer te gaan herintreden als logopediste omdat ik graag weer meer inhoudelijk met mensen, met kinderen wilde werken. Dit doe ik nu met veel plezier en enthousiasme. Ik heb logopedische nascholingen gevolgd in onder andere stemtherapie bij kinderen, communicatieve taaltherapie (2-6 jr), en oro-myofunctionele therapie en Prompt 1. In 2019 heb ik deelgenomen aan de cursus Onderzoek en behandeling fonologische spraakstoornissen Hodson & Paden.

In 2014 ben ik mijn eigen logopediepraktijk Logopedie-en-meer gestart in Leidschendam. Ik ben me als logopedist steeds breder gaan ontwikkelen omdat ik ook regelmatig kinderen zie die bijvoorbeeld moeite hebben met contact maken, erg onrustig zijn, weinig concentratie en/of zelfvertrouwen hebben. Wat is oorzaak en wat is het gevolg? Om die reden heb ik de cursus Floortime gedaan en heb ik de opleiding tot sensorische informatieverwerkingstherapeut gevolgd bij Anders kijken naar kinderen. En in 2019 heb ik deelgenomen aan de cursus DPRI reflexintegratie (MNRI student), onderdeel van MNRI reflexintegratie. Logopedie-en-meer heeft zich ontwikkeld naar Maatwerk voor kinderen praktijk voor groei & ontwikkeling van kinderen: ‘meer dan alleen logopedie”.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici als logopediste en bij de NSSI (Nederlandse Stichting voor Sensorische Informatieverwerking) als SI-therapeut. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor logopedisten de NVLF.

Links:
www.kwaliteitsregisterparamedici.nl
www.nvlf.nl
www.nssi.nl
www.logopedist-info.nl

https://masgutovamethod.com/

https://www.masgutovamethode.nl/