Wie is Carla Visser

Carla Visser

Ik ben een logopediste met een brede opleiding en werkervaring. In 1993 ben ik afgestudeerd als logopediste. Aansluitend heb ik enkele jaren als logopediste gewerkt. Vanuit de kansen die ik toen kreeg heb ik de switch gemaakt naar een functie als loopbaan-begeleider/sollicitatietrainer. In de periode 2003-2011 heb ik als Regiocoördinator Neonatale gehoorscreening gewerkt bij Jong Florence in Den Haag.

In 2009 heb ik bewust de keuze gemaakt weer te gaan herintreden als logopediste omdat ik graag weer meer inhoudelijk met mensen, met kinderen wilde werken. Dit doe ik nu met veel plezier en enthousiasme. Ik heb logopedische nascholingen gevolgd in onder andere stemtherapie bij kinderen, communicatieve taaltherapie (2-6 jr),  oro-myofunctionele therapie (OMFT) en Prompt 1. In 2019 heb ik deelgenomen aan de cursus Onderzoek en behandeling fonologische spraakstoornissen Hodson & Paden.

In 2014 ben ik mijn eigen logopediepraktijk Logopedie-en-meer gestart in Leidschendam. Ik ben me als logopedist steeds breder gaan ontwikkelen omdat ik ook regelmatig kinderen zie die bijvoorbeeld moeite hebben met contact maken, erg onrustig zijn, weinig concentratie en/of zelfvertrouwen hebben. Wat is oorzaak en wat is het gevolg? Om die reden heb ik de cursus Floortime gedaan en heb ik de opleiding tot Sensorische informatieverwerkingstherapeut gevolgd bij Anders kijken naar kinderen. Vanaf 2019 heb ik aan verschillende cursussen deelgenomen van MNRI reflexintegratie (MNRI student). In 2022 heb ik bij Anders kijken naar Kinderen de cursus ‘anders kijken naar selectieve eters’ gevolgd. Deze cursus is onder andere gebaseerd op ideeën uit SOS (sequential oral sensory) approach to feeding. Door het continu blijven volgen van cursussen blijven ik en mijn praktijk zich ontwikkelen.

Logopedie-en-meer heeft zich ontwikkeld naar Maatwerk voor kinderen praktijk voor groei & ontwikkeling van kinderen: ‘meer dan alleen logopedie”.

In 2022 ben ik privé verhuisd naar de provincie Gelderland. Omdat het fijn is om mijn praktijk ‘dichterbij huis’ te hebben, is mijn praktijk met ingang van 1 dec 2022 naar Ede verhuisd.

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici als logopediste en bij de NSSI (Nederlandse Stichting voor Sensorische Informatieverwerking) als SI-therapeut. Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging voor logopedisten de NVLF.

Links:
www.kwaliteitsregisterparamedici.nl
www.nvlf.nl
www.nssi.nl
www.logopedist-info.nl

https://masgutovamethod.com/

https://www.masgutovamethode.nl/