Tarieven – Maatwerk voor Kinderen – Ede
Galvanistraat 7 unit C0.15 6716AE Ede Tel:06-36507096

Welkom bij Maatwerk voor kinderen

Praktijk voor groei & ontwikkeling van kinderen

Sensorische informatieverwerking, Reflexintegratie, Brain Gym®

Logopedie vanuit beweging, vanuit een ander perspectief

Voor Ede en omliggende gemeenten

Adresgegevens

Galvanistraat 7 unit C0.15
6716AE Ede
Tel:06-36507096

Tarieven

TARIEVEN MAATWERK VOOR KINDEREN m.i.v 1 januari 2023

Vergoeding logopedie

Logopedie zit in het basispakket. Met ingang van 2021 heb ik geen contracten afgesloten met de zorgverzekeraars. Dit betekent dat afhankelijk van de zorgverzekeraar van uw kind en de soort polis de logopedie behandeling of helemaal of deels wordt vergoed. Informeert u voor de start van de behandeling hoe hoog de vergoeding is. Dan weet u of u 100% vergoed krijgt van het bedrag of een gedeelte daarvan. Bij een vrije zorgkeuzepolis (restitutiepolis) is de vergoeding hoger dan bij een naturapolis. Vanaf 18 jr. geldt een eigen risico.

Elke maand stuur ik een factuur via Infomedics. Deze betaalt u aan Infomedics. De factuur kunt u indienen bij uw verzekering.

Een start- en eindverslag, en kortdurend (tot 15 min.) telefonisch overleg met derden (in overleg met u als ouder(s) zijn inbegrepen bij het behandeltarief.

Overige verslagen op verzoek, observaties op een andere locatie en/of een uitgebreid overleg met derden online of live (langer dan 15 min), bijvoorbeeld op school, worden gefactureerd. Overleg met derden gebeurt natuurlijk altijd in overleg met u als ouder(s).  Indien nodig: uitwerken Sensory Profile als onderdeel van de logopediebehandeling. Dit kan niet gedeclareerd worden. Dit factureer ik apart. Bovengenoemde facturen kunnen niet gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar.

Als de vraag voor overleg mede vanuit school komt, kan school soms ook een bijdrage geven in de kosten. De kosten voor een lang overleg met derden online of live in het kader van de logopedie behandeling zijn €48. Kijkt u voor het tarief voor een observatie en overige verslaggeving in het onderstaande schema.

Tarieven Logopedische behandeling

Eerste afspraak Intake – anamnese 45-60 min €78
Vervolg behandelingen 30-45 min €48
DTL screening €78

(De Zorgverzekeraar gaat wat betreft vergoeding uit van 25 min behandelen en 5 min. tijd voor administratie.)

Vergoeding Sensorische informatieverwerkingstherapie, MNRI reflexintegratie, Brain Gym® zonder logopedische hulpvraag en Kindercoaching

Dit wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.
 

Intake/anamnese 60 min €80

Vervolg behandelingen 50 – 60 min. bij  wekelijks

Vervolg behandelingen 50-60 min bij 2 wekelijks

Vervolg behandelingen 50 – 60 min. bij 3, 4 wekelijks

€55

€65

€75

Verslag Sensory Profile €75

 

Indien nodig:
Observatie op school/psz/kdv minimaal 60 min  (incl. eventueel  de Schoolcompanion) €80
Gesprek op school/psz/kdv €45
Verslaggeving voor ouders/school/psz/kdv €45

 
Als de hulpvraag mede vanuit school komt, kan school soms ook een bijdrage geven in de kosten.

Algemeen:

Logopediebehandelingen zijn in principe wekelijks. Voor SI-therapie, MNRI reflexintegratie, Brain Gym® kunnen er weken tussen de behandelingen zitten. Het aantal behandelingen daarvoor is vaak beperkt, afhankelijk van wat er nodig is.  SI-behandelingen kunnen gecombineerd worden met een observatie, gesprek en advies op school. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact met mij op.

Afzeggen van afspraken

Afspraken dienen 24 uur van te voren afgezegd te worden. Voor behandelingen die niet zijn nagekomen of 24 uur van te voren zijn afgezegd, geldt een verzuimtarief van 75% van het tarief.  De praktijk is altijd per voicemail bereikbaar. U kunt een boodschap inspreken, ook in het weekend.